Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grenå og omegn

Selv i Grenå og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om, hvad det koster at gå til bedemanden. Er du bare lidt i tvivl, så udnyt gerne muligheden for at få gratis rådgivning hos os. Vi hjælper også med valg af kiste eller urne, bårebuketter og salmer, hvis du har brug for det.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Grenå og omegn er den bedste for dig?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken bedemand i Grenå og omegn, der er den bedste i din situation. Før du indleder din søgen, bør du blandt andet tænke på dine konkrete samt afdødes sidste ønsker, men også din økonomiske situation.

Flertallet af alle pårørende har ikke tidligere haft ansvaret for at finde en bedemand, og derfor kan det være en vanskelig situation at stå i. Der sker nogle gange det, at man udelukkende kommer til at sammenligne bedemændene på prisen, hvilket kan udgøre et problem. Der kan nemlig ske det uheldige, at du ender med en bedemand, som ikke lever op til dine forventninger.

Et andet råd, vi kan give er, at du kan undersøge bedemændene i de nærliggende byer, da der kan være fordele forbundet med at vælge en udenbys-bedemand. Hertil kan man opleve at spare en penge og bedre service.

Begravelsesguiden sidder klar til at anbefale dig en bedemand, som kan give dig et forløb efter dine behov og ønsker.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Grenå - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat