Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grevinge og omegn

Selv i Grevinge og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Herudover skal man også være opmærksom på de ekstra udgifter, som kan følge med i forbindelse med en begravelse – dette til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at prisen for en begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til lige netop dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Grevinge og omegn

At skulle arrangere en begravelse og vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med, kan være en svær opgave – især for pårørende, der ikke har erfaring på området. Hvilken bedemand der er bedst for dig, afhænger blandt andet af din økonomiske situation og dine specifikke ønsker for begravelsen.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt at undersøge bedemænd udenfor Grevinge – det vigtigste er naturligvis, at du finder en bedemand, der kan opfylde dine behov.

Desværre kan det nemt ske, at man blot sammenligner priser på diverse lokale bedemænd, vælger den billigste og ender med et utilfredsstillende samarbejde, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Vi råder dig derfor til at ringe til en af vores rådgivere, der er klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og er derfor godt klædt på til at rådgive dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Grevinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat