Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gribskov og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Gribskov og omegn kan være meget stor. Af denne årsag er det vigtig, at du nøje orienterer dig omkring, hvilke muligheder der er inden du tager en den endelige beslutning.

Du skal derudover huske, at der sandsynligvis opstår nogle ekstra udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket betyder at en komplet begravelse kan komme til at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gribskov og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Gribskov og omegn

Når man skal planlægge en begravelse er der mange ting at tage højde for og vi forstår naturligvis, at det kan føles mere eller mindre kompliceret. Netop af denne grund er den helt rigtige bedemand af større betydning end man lige umiddelbart skulle tro. Valget af bedemand påvirkes naturligvis af dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation.

Du skal desuden vide, at det i nogle tilfælde kan være en fordel at vælge en bedemand udenfor Gribskov, da det vigtigste er, at dine ønsker bliver opfyldt bedst muligt. Samtidigt kan bedemændene udenbys være både billigere og bedre for dig at samarbejde med. Det kan dermed ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og derefter vælge den billigste – desværre er ikke alle bedemænd lige kompetente og et utilfredsstillende resultat kan ikke gøres om.

Der findes et hav af muligheder, tilbud og løsninger, når du skal vælge bedemand og i denne forbindelse kan Begravelsesguiden være kompasset, der leder dig i den rigtige retning. Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning, hvor vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gribskov - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat