Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grindsted og omegn

Det har vist sig, at priserne på bedemænd og deres ydelser kan variere med mange tusinde kroner for de samme ydelser. Derfor kan en begravelse hurtigt komme til at koste flere penge end hvad der oprindeligt var tiltænkt. Dette kan ende i en dårlig oplevelse og det er derfor værd at kontakte Begravelsesguiden på forhånd, når man skal ud og finde ny bedemand i Grindsted og omegn.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som der skal tages højde for. Dette kan fx være gravsten, gravplads, kiste eller urne, dødsannoncer og blomster. Derfor kan en begravelse i fx Grindsted hurtigt koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Begravelsesguiden tilbyder derfor at tage en uforpligtende snak med dig før man tager kontakt til sin lokale bedemand for at give et overblik over mulighederne.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge i Grindsted og omegn?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand der passer bedst til ens behov, eftersom det er en meget personlig proces. En begravelse kan være et uoverskueligt arrangement at holde styr på, når man ikke har prøvet det tidligere. Økonomisk kan der også være store forskelle på bedemændenes priser, og det kan have stor betydning for dine ønsker og behov.

Da de fleste ofte ikke har erfaring med at arrangere begravelser, indhenter de ofte priser fra flere bedemænd i fx Grindsted og omegn, og vælger på den måde, uden at vide om bedemanden de vælger rent faktisk har et dårligt ry. Derfor opdager de fleste, først sent i processen, at bedemanden ikke lever op til deres individuelle forventninger. Men når skaden er sket, er det desværre for sent at gøre noget ved.

Hvad kun de færreste tænker over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en bedemand udenfor Grindsted. Dette skyldes, at de nogle gange har mulighed for at levere en bedre helhedsløsning til specifikke behov og til en bedre pris. Vi mener, at det derfor er vigtigt for den pårørende ikke at ende med at sidde tilbage med den svære opgave, at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet uden forudgående viden på området.

Derfor rådgiver vi dig gratis, når du skal vælge bedemand i Grindsted og omegn, så vi kan sætte dig i forbindelse med den bedste. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd på 3 områder; nemlig venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til din situation, når du skal arrangere det sidste farvel med afdøde.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Grindsted - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot