Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grønbjerg og omegn

Vores erfaringer viser, at der selv i samme by og omegn kan være stor prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret inden du vælger en bedemand i Grønbjerg og omegn, der hurtigt kan vise sig at være unødigt dyr.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører med til en komplet begravelse, er udgifter, der kommer udover prisen til selve bedemanden. Du skal derfor regne med, at begravelsen ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores dygtige rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring valget af bedemand i Grønbjerg og omegn – dette ganske gratis og uforpligtende.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Grønbjerg og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Grønbjerg og omegn 

Mange mennesker har ikke erfaring med at planlægge en begravelse og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til. Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne.

Det kan ikke anbefales blot at sammenligne priserne på bedemændene i Grønbjerg og vælge den billigste, da dette kan føre til en skuffende oplevelse, der jo ikke kan gøres om. Derimod kan det være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde dine behov bedst muligt.

Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig, hvorfor Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning, hvor vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Grønbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat