Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grønfeld og omegn

Bedemænd kan have vidt forskellige priser, og med en prisforskelle der kan svinge mellem mange tusinde kroner er det vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver dyrere end højst nødvendigt.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører med til en komplet begravelse, er udgifter, der kommer udover bedemanden. Du kan derfor regne med, at begravelsen ender i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring valget af bedemand i Grønfeld og omegn – dette ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Grønfeld og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Grønfeld og omegn

Mange pårørende har ikke erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til. Din økonomiske situation og specielle ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne.

Det kan dog ikke anbefales blot at sammenligne priserne på bedemænd i Grønfeld og vælge den billigste, da dette kan føre til en skuffende oplevelse, der ikke kan gøres om. Derimod kan det være en god idé at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde dine behov bedst muligt.

Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig, hvorfor Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Grønfeld - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat