Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grønnemose og omegn

Bedemænd kan have meget forskellige priser – hvor den ene kan kræve én pris, kan en anden måske tilbyde dig en langt lavere og dette for nøjagtig samme arbejde. Med store prisforskelle i branchen er det vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, er udgifter, der kommer udover bedemanden. Du kan derfor forvente, at begravelsen ender i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere er klar til at besvare dine spørgsmål omkring valget af bedemand i Grønnemose og omegn – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Grønnemose og omegn

De fleste pårørende har ikke erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv, da der er adskillige ting at tage stilling til. Din økonomiske situation og konkrete ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne.

Det må dog frårådes blot at sammenligne priserne på bedemænd i Grønnemose og omegn og vælge den billigste, da dette kan føre til en skuffende oplevelse, der ikke kan gøres om. Derimod kan det anbefales også at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde dine behov bedst muligt.

Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig, hvorfor Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning. Vores rådgivere har stor erfaring med branchens priser og serviceniveau, så du er velkommen til at ringe ind for at få hjælp til at finde den bedemand der passer til jeres behov og situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Grønnemose - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot