Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grumstrup og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Grumstrup og omegn kan være meget stor. Af denne årsag er det vigtig, at du nøje orienterer dig omkring, hvilke muligheder der er inden du tager en den endelige beslutning.

Du skal derudover huske på, at der formentlig opstår nogle ekstra udgifter ved siden af bedemanden - dette til blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce, hvilket betyder at en komplet begravelse hurtigt kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, så valget bliver nemmere.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Grumstrup og omegn

Når man skal arrangere en begravelse er der mange ting at tage højde for og vi forstår naturligvis, at det kan føles kompliceret - netop derfor er den helt rigtige bedemand af stor betydning. Valget af bedemand påvirkes naturligvis af dine specielle ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation.

Du skal imidlertid også være opmærksom på, at der kan være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Grumstrup, da det vigtigste er, at dine ønsker bliver opfyldt bedst muligt. Samtidigt kan bedemændene udenbys være både billigere, behageligere og bedre for dig. Det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste – desværre er ikke alle bedemænd lige kompetente og et utilfredsstillende resultat kan ikke gøres om.

Mange valgmuligheder kan dog vanskeliggøre beslutningen og skabe forvirring – af denne grund har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Grumstrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot