Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grundfør og omegn

Begravelsesguidens erfaringer viser at Grundfør eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

at bedemænds priser kan variere Du skal altså holde godt øje, så du ikke betaler en unødigt høj pris.

Du skal huske på, at udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med mere, kommer udover honoraret til selve bedemanden. Det betyder, at den samlede pris for en komplet begravelse kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Grundfør og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Grundfør og omegn

Når man som pårørende ikke har den store erfaring med at vælge bedemand, kan det virke som en vanskelig opgave – dog er det af stor betydning at finde den helt rigtige bedemand. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig den bedemand i Grundfør og omegn der bedst passer til netop dine behov.

Dine specielle ønsker for begravelsen er naturligvis af stor betydning, men også din økonomiske situation har noget at sige – dog må det frarådes blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Ikke alle bedemænd er lige kompetente og man kan være uheldig at vælge en med et blakket ry, der ikke lever op til forventningerne, hvilket normalt først opdages, når det er for sent.

Det kan imidlertid være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenfor Grundfør, da disse kan vise sig at være bedre i lige netop din situation og oven i købet være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Grundfør - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat