Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gudbjerg og omegn

Selv i Gudbjerg eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce med videre, må du ikke glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse ende med en pris på mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gudbjerg og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Gudbjerg og omegn

Vi forstår, at det kan føles som en tidskrævende opgave at skulle sætte sig ind i diverse bedemænds forskellige tilbud og ydelser og at dette ikke bliver lettere af, at de færreste pårørende har erfaring med at stå i en sådan situation.

Mange ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den med den laveste pris. Dette kan i nogle tilfælde føre til, at man ganske uvidende vælger en bedemand der ikke fungerer optimalt for ens behov. Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvem der bedst kan opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Du skal samtidig vide, at bedemænd udenfor Gudbjerg kan være værd at undersøge – disse kan nemlig både være billigere og bedre i din situation.

Når man står overfor mange valgmuligheder, kan det virke temmelig svært at finde frem til den helt rigtige bedemand. I denne forbindelse er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig så snart behovet opstår. Vi har vurderet bedemænd i hele landet indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gudbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat