Undgå at betale for meget hos bedemanden i Guderup og omegn

Priserne på bedemænd i Guderup og omegn kan være vidt forskellige og prisforskellen kan være store. Det kan med andre ord betyde, at du hos én bedemand skal en pris, mens en anden kan gøre det samme arbejde til en langt lavere pris.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, må du ikke glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også nemt blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Guderup og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Guderup og omegn

Vi forstår, at det kan være en tidskrævende opgave at skulle sætte sig ind i diverse bedemænds forskellige tilbud og at dette ikke bliver lettere af, at de færreste pårørende har erfaring med at stå i en sådan situation.

Mange ender derfor desværre med blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan desværre føre til, at man ganske uvidende vælger en bedemand som man ikke svinger med og derfor ikke er den rette for dig. Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvem der bedst kan opfylde dine konkrete ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Du skal samtidig vide, at bedemænd udenfor Guderup og omegn kan være værd at kigge nærmere på – disse kan nemlig både være billigere og bedre i din situation.

Når man står overfor mange valgmuligheder, kan det være svært at finde frem til den helt rigtige bedemand. I denne forbindelse er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig så snart behovet opstår. Vores rådgivere har stor erfaring med branchen, så de vil kunne hjælpe jer med at finde en bedemand der passer til jeres behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Guderup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat