Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gudhjem og omegn

Der kan være markant forskel på diverse begravelsesforretningers priser. Med en prisforskel på mange tusinde kroner er det vigtigt, at du orienterer dig inden du kontakter en bedemand i Gudhjem og omegn.

I forbindelse med en begravelse opstår der typisk ekstra udgifter som indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Disse udgifter sammenlagt giver typisk en totalpris på mellem 30.000 og 50.000 kr. Inden du kontakter en lokal bedemand, opfordrer vi dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere – ganske gratis og uforpligtende selvfølgelig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gudhjem og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Gudhjem

Når man som pårørende ikke har megen erfaring med at planlægge en begravelse og vælge bedemand, kan det virke som en umulig proces, da der er mange ting at tage stilling til i denne forbindelse.

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine unikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Det kan af denne grund ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gudhjem og vælge den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den mest optimale i din situation. Derfor anbefaler vi dig også at undersøge bedemænd udenbys, da disse både kan være billigere og bedre for dig.

Der findes et hav af muligheder, tilbud og løsninger, når du skal vælge bedemand og i denne forbindelse kan Begravelsesguiden være kompasset, der leder dig i den rigtige retning. Derfor sidder vores rådgivere sidder klar i telefonen til at hjælpe dig med at finde den bedemand, der bedst opfylder dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gudhjem - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat