Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gudme og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, må du ikke glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også sagtens blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Gudme og omegn

Vi forstår naturligvis, at det kan være en tidskrævende opgave at skulle sætte sig ind i diverse bedemænds forskellige tilbud og at dette ikke bliver lettere af, at de færreste pårørende har erfaring med at stå i en sådan situation.

Mange

ender derfor med blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan dog føre til, at man helt uvidende vælger en bedemand med et blakket ry, der ikke fungerer optimalt. Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvem der bedst kan opfylde dine specifikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Du skal desuden vide, at bedemænd udenfor Gudme kan være værd at undersøge – disse kan nemlig både være billigere og bedre i lige netop din situation.

Når man står overfor mange valgmuligheder, kan det være svært at finde frem til den helt rigtige bedemand. I denne forbindelse er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig så snart behovet opstår. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gudme - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot