Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gudum og omegn

Mange pårørende ved ikke, at prisforskellen på to bedemænd kan være stor – dette til trods for at de ligger et stenkast fra hinanden. Det betyder altså, at én bedemand kan tilbyde dig en pris, mens en anden sagtens kan forlange en langt højere – og dette for helt samme ydelser. Derfor skal du være godt informeret inden du beslutter dig.

I forbindelse med en komplet begravelse, skal du huske på de udgifter, der opstår udover honorar til bedemanden – dette være sig til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre. Disse udgifter sammenlagt medfører, at totalprisen hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedste service, opfordrer vi dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedst mulige bedemand i Gudum og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

En dygtig bedemand i Gudum og omegn til en fair pris

Hvilke behov man har i forbindelse med en begravelse kan være ganske forskellige og derfor er den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis også den rigtige for dig. Hvilken bedemand du skal vælge kommer an på hvem, der kan opfylde dine specielle ønsker bedst muligt med det beløb du har til rådighed til begravelsen.

Det kan ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da man uden at vide det kan komme til at vælge en bedemand der ikke er den rigtige for dig, og som derfor ikke kan leve op til dine forventninger.

Det kan imidlertid anbefales at lede efter bedemænd udenfor Gudum og omegn- disse kan nemlig være bedre til lige netop din situation og oven i købet vise sig at være billigere. De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor virke som en uoverskuelig opgave.

Derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med gratis og uforpligtende rådgivning, så du kan få den mest optimale bedemand i Gudum og omegn.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gudum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot