Undgå at betale for meget hos bedemanden i Guldager og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden, så du ikke vælger en som er unødig dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse, skal du huske på de udgifter, der opstår udover honoraret til selve bedemanden – dette være sig til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre. Disse udgifter medfører, at prisen hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedste service, opfordrer vi dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedst mulige bedemand i Guldager og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Guldager og omegn på 71 71 11 00.

En dygtig bedemand i Guldager eller omegn til en fair pris

Hvilke behov man har i forbindelse med en begravelse kan være vidt forskellige og derfor er den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis også den rigtige for dig. Hvilken bedemand du skal vælge kommer an på hvem, der kan opfylde dine konkrete ønsker bedst muligt med det beløb du har til rådighed til begravelsen.

Begravelsesguiden anbefaler at undersøge bedemænd i Guldager, så vel som bedemånd udenfra Guldager - disse kan nemlig være bedre i lige netop din situation og oven i købet vise sig at være billigere. De færreste pårørende har megen erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor hurtigt føles som en uoverskuelig opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning, så du kan få den bedste bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Guldager - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat