Undgå at betale for meget hos bedemanden i Guldborg og omegn

Mange pårørende er ikke bevidste om, at selv i Guldborg eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Du skal derfor være godt orienteret inden du beslutter dig for en bedemand, der hurtigt kan vise sig at være unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse, skal du huske de udgifter, der opstår udover honoraret til bedemanden – dette være sig til blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Disse udgifter medfører, at prisen nemt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge opfordrer vi dig til at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste bedemand i Guldborg og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Guldborg og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Guldborg og omegn til en fair pris

Hvilke behov man har i forbindelse med en begravelse kan være vidt forskellige og derfor er den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis også den rigtige for dig. Hvilken bedemand du skal vælge kommer an på hvem, der kan opfylde dine specifikke ønsker bedst muligt med det beløb du har til rådighed.

Det kan dertil ikke anbefales blot at indsamle og sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste, da man ganske uvidende kan komme til at vælge en med et dårligt ry, der ikke kan leve op til forventningerne.

Det kan imidlertid anbefales at holde øje med bedemænd udenfor Guldborg - disse kan nemlig være bedre i lige netop din situation og oven i købet vise sig at være billigere. De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor hurtigt føles som en tidskrævende og uoverskuelig opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning, så du kan få den bedste bedemand.

Vi har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi er i stand til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand i Guldborg og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Guldborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat