Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gullestrup og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Gullestrup og omegn kan være meget stor. Af denne årsag er det vigtig, at du nøje orienterer dig omkring, hvilke muligheder der er inden du tager en den endelige beslutning.

Ved en komplet begravelse er bedemanden ikke den eneste udgift – der skal ofte købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og meget andet, hvilket typisk betyder, at de samlede udgifter ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere, der kan besvare dine spørgsmål, når du skal vælge bedemand i Gullestrup.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Gullestrup og omegn

Der kan være stor forskel på bedemænds kompetencer - det kan som følge deraf ikke anbefales blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Man kan desværre være uheldig at vælge en bedemand der ikke lever op til forventningerne.

Vi kan derimod anbefale også at lede efter bedemænd udenfor Gullestrup og omegn, da du her måske kan finde en, der er både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Hvilken bedemand du er bedst tjent med, afhænger blandt andet af dine specielle ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. En begravelse er en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, så den helt rigtige bedemand betyder meget.

Kvaliteter som venlighed, kompetencer og pris er vigtige faktorer i dit samarbejde med bedemanden, og derfor er du mere end velkommen til at ringe ind til os således, at du kan finde lige nøjagtigt den bedemand, der passer til dine behov.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gullestrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot