Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gurre og omegn

Vores erfaringer viser, at der selv i samme by og omegn kan være stor prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret inden du vælger en bedemand i Gurre, der hurtigt kan vise sig at være unødigt dyr.

Bedemanden er ikke den eneste udgift ved en komplet begravelse – typisk skal der købes blomster, gravsted, gravsten, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket gør at den endelige pris ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Du er naturligvis velkommen til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan besvare dine spørgsmål.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Den bedst mulige bedemand i Gurre og omegn

At skulle vurdere hvilken bedemand, der er bedst for dig og din situation, kan være svært - især hvis du ikke har stået i situationen før. En begravelse kan være en stor og uoverskuelig begivenhed at planlægge, da der er mange ting at tage stilling til. Dit valg af bedemand påvirkes naturligvis af dine særlige ønsker samt din økonomiske situation.

Selvom det kan virke fristende blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gurre og omegn, og basere valget på baggrund af dette, kan det dog ikke anbefales. Du kan ganske uvidende komme til at vælge en bedemand, der ikke lever op til dine forventninger. Dette opdages desværre oftest først, når det er for sent og kan føre til et skuffende samarbejde omkring den vigtige begivenhed.

Du skal derfor være opmærksom på, at det er muligt, og kan være forbundet med en række fordele, at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre til at opfylde dine behov.

Beslutningen kan dog virke endnu sværere, når man står overfor adskillige valgmuligheder man skal vurdere – du kan derfor altid ringe til Begravelsesguiden, så vi kan hjælpe dig med at finde en bedemand som passer ti dine behov.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gurre - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot