Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gyrstinge og omegn

Vores erfaringer viser, at der selv i samme by kan være stor prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret inden du vælger en bedemand i Gyrstinge og omegn, der hurtigt kan vise sig at være unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse er bedemanden ikke den eneste udgift– typisk skal der nemlig købes blomster, gravsted, gravsten, indrykkes dødsannonce og meget andet, hvilket gør at den endelige pris hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du er velkommen til at ringe til en af vores rådgivere, der kan hjælpe dig, når du skal vælge bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gyrstinge og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Gyrstinge og omegn til fair pris?

At skulle vurdere hvilken bedemand, der er bedst for dig i din situation, kan være vanskeligt - især hvis du ikke har stået i situationen før, hvilket de færreste har. En begravelse kan være en stor og uoverskuelig begivenhed at arrangere, da der er mange ting at tage stilling til. Dit valg af bedemand påvirkes naturligvis af dine unikke ønsker samt din økonomiske situation.

Til trods for, at det kan virke fristende og nemt blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Gyrstinge og omegn, og basere vælge den billigste, kan det ikke anbefales. Du kan helt uvidende komme til at vælge en bedemand, der ikke lever op til dine forventninger. Dette opdages desværre oftest først, når skaden er sket og kan føre til et utilfredsstillende samarbejde omkring den vigtige begivenhed.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at det kan være forbundet med en række fordele, at lede efter bedemænd udenbys – disse kan nemlig være både billigere og bedre til at opfylde lige netop dine behov.

Kvaliteter som venlighed, kompetencer og pris er vigtige faktorer i dit samarbejde med bedemanden, og derfor er du mere end velkommen til at ringe ind til os således, at du kan finde lige nøjagtigt den bedemand, der passer til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gyrstinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat