Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hårlev og omegn

Der kan være en ret stor forskel på priserne hos forskellige bedemænd – prisen for en bisættelse eller begravelse hos én bedemand i Hårlev og omegn, kan være markant billigere hos en anden. Med de store prisforskelle, er det naturligvis vigtigt at du orienterer dig nøje inden du beslutter dig, så du får mest muligt for dine penge.

Udover prisen for selve forløbet kommer der normalt yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi kan derfor kun anbefale dig at ringe til en af vore dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Hårlev og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

En begravelse kan være svær at håndtere - der er kun kort tid, hvor mange tanker præger situationen, og der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med personen som er gået bort. Som pårørende har man måske ikke stor erfaring på området, og det kan føles som en uoverkommelig opgave at vurdere forskellige priser og kompetencer på bedemændene. 

Det kan derfor være fristende alene at se på hvilken bedemand i Hårlev, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan med fordel lede efter bedemænd i nærheden af Hårlev, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine specifikke ønsker inden for rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en svær opgave at skulle vælge den rigtige bedemand og derfor er vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hårlev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat