Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hadbjerg og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udover beløbet til selve bedemanden, opstår der typisk yderligere udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med mere. Det betyder, at prisen hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi kan anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov og ønsker.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Hadbjerg og omegn

De færreste pårørende har erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv, da der er adskillige ting at tage stilling til. Hvad du vil betale for begravelsen og dine konkrete ønsker i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det må dog frarådes blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Hadbjerg og vælge den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den mest kvalificerede i din netop situation. Det kan derimod være en god idé at kigge nærmere på bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Med mange valgmuligheder og forskellige priser kan det dog være vanskeligt at vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hadbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat