Undgå at betale for meget hos bedemanden i Haderslev og omegn

Selv i Haderslev og i byerne omkring kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om, hvad det koster at gå til bedemanden. Vi opfordrer derfor pårørende til at indhente priser fra forskellige bedemænd, så du ikke pludseligt finder ud af, at du kunne have sparet flere tusinde kroner ved at have undersøgt markedet lidt grundigere.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Haderslev og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan bør du vælge mellem de mange bedemænd i Haderslev og omegn?

Der er flere faktorer, der er med til at bestemme, hvilken bedemand der vil være den mest hensigtsmæssige i lige din situation. Blandt andet influerer din økonomi og dine specielle ønsker på valget.

Selvom prisen i mange tilfælde vægtes højt, og derfor anbefales det, at du udelukker muligheden for at bruge en udenbys-bedemand. I nogle tilfælde kan en bedemand fra en nærliggende by både tilbyde en bedre pris og en bedre service end dine lokale bedemænd. 

Begravelsesguiden tilbyder af den grund gratis vejledning, så vi kan anberfale den rigtige bedemand til dig. Vi har bedømt bedemænd landet over på aspekter såsom venlighed, kompetencer og pris, og vi kan derfor give dig gode anbefalinger med på vejen. Er du det mindste i tvivl om, hvilken bedemand du skal vælge, så ring og få en samtale med os.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Haderslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat