Undgå at betale for meget hos bedemanden i Haderup og omegn

På lokalt plan kan man møde store prisforskelle og det derfor vigtigt at være godt orienteret inden man vælger bedemand.

Bedemanden er ikke den eneste udgift i forbindelse med en begravelse – der skal købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder at den endelige pris hurtigt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Du skal derfor tænkte dig godt om inden du vælger en bedemand i Haderup.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Haderup og omegn på 71 71 11 00.

Dygtige bedemand i Haderup og omegn

Der kan være store forskelle på hvilke behov man har i forbindelse med en begravelse og derfor er den rette bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis den rette for dig. Din bedemand skal kunne opfylde dine særlige ønsker bedst muligt indenfor rammerne af din økonomiske situation.

I forlængelse af dette, kan det ikke anbefales blot at sammenligne de lokale bedemænds priser og vælge den billigste – man kan ganske uvidende vælge en der ikke er optimal for dig, hvilket typisk først opdages, når det er for sent.

Det kan derimod være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Haderup, da disse kan være bedre til din situation og oven i købet være billigere. Dog er det de færreste pårørende der har stor erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor virke som en svær opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar med gratis rådgivning, så du kan få den bedst mulige bedemand til din situation.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Haderup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat