Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hadsten og omegn

Du kan opleve at én bedemand kan klare jobbet for en pris, mens en anden vil kræve et langt højere beløb for samme arbejde. Med andre ord er en stor prisforskel ikke usandsynlig, hvorfor du skal være godt orienteret inden du kontakter en bedemand i Hadsten og omegn.

Dette beløb dækker udgifterne til bedemanden, men ved en komplet begravelse opstår der typisk ekstra omkostninger i form af gravsted, gravsten, kiste eller urne, blomster og indrykning af dødsannonce. Samlet vil det endelige beløb dermed oftest ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan altså hurtigt komme til at betale mere end højst nødvendigt, hvorfor vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om din situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Hadsten og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Hadsten og omegn

En begravelse er en kompleks størrelse og hvis du som pårørende ikke har stået overfor opgaven at skulle vælge bedemand og hele planlægningsprocessen omkring en begravelse, kan det virke som en uoverskuelig opgave. Det vigtigste at huske på er, at bedemanden skal være i stand til at opfylde dine unikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Dermed får du den bedst mulige afsked med afdøde og et behageligt samarbejde med bedemanden.

I denne forbindelse skal du være opmærksom på at det kan være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Hadsten, da disse sagtens kan være mere fordelagtige for dig at samarbejde med – også når det kommer til prisen.

Dog kan det være svært at overskue og sammenligne adskillige bedemænd – især hvis man har mange valgmuligheder. Af denne grund er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, så valget bliver lettere. Vi har erfaring med bracnhen og særligt fokus på service, kompetencer og pris, så vi kan guide dig bedst muligt, når afdødes sidste vilje skal opfyldes.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hadsten - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat