Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hald Ege og omegn

Du skal være opmærksom på, at priserne på bedemænd i Hald Ege og omegn kan variere meget til trods for at de udfører det samme arbejde. Det vil altså sige, at det godt kan betale sig være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Der er yderligere udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce og eventuelle specielle ønsker, hvilket betyder at en komplet begravelse hurtigt kan ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Det er naturligvis vigtigt at tage en ordentlig afsked med afdøde, men det kan også blive unødigt dyrt, hvis du ikke er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores kompetente rådgivere, inden du ringer til en lokal bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Den bedste bedemand i Hald Ege og omegn til dig

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og det kan være vanskeligt at vurdere hvilken bedemand, der bedst kan opfylde ens behov. Der skal blandt andet tages højde for din økonomiske situation og dine konkrete ønsker, men valg af bedemand er ikke noget mange pårørende har stor erfaring med.

Ofte sammenlignes priserne på de lokale bedemænd og man vælger den billigste. Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte, da ikke alle bedemænd er lige kompetente.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd udenfor Hald Ege kan være både bedre og billigere for dig. Det føles ofte som en stor og uoverkommelig opgave for pårørende at skulle vurdere priser og kvalitet på adskillige bedemænd– derfor rådgiver vi dig gratis, når denne beslutning skal træffes.

Vores rådgivere sidder klar i telefonen til at give dig et gratis og uforpligtende råd med på vejen og besvare dine spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde den bedemand, der bedst opfylder dine særlige ønsker og behov.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hald Ege - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot