Undgå at betale for meget hos bedemanden i Haldbjerg og omegn

Du skal være opmærksom på, at priserne på bedemænd i Haldbjerg og omegn kan variere meget. Med en prisforskel på mange tusinde kroner, bør man orientere sig godt inden du kontakter en bedemand i Haldbjerg og omegn.

 

Der er en række yderligere udgifter du ikke må glemme – det være sig til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce og eventuelle specielle ønsker, hvilket betyder at en komplet begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Det er naturligvis vigtigt at tage ordentlig afsked med afdøde, men det kan også blive unødigt dyrt, hvis du ikke er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores rådgivere, inden du kontakter en lokal bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Haldbjerg og omegn på 71 71 11 00.

Den bedste bedemand i Haldbjerg og omegn til dig

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og det kan være vanskeligt at vurdere hvilken bedemand, der bedst kan opfylde ens behov. Der skal blandt andet tages højde for din økonomiske situation og dine unikke ønsker, men valg af bedemand er ikke noget mange pårørende har stor erfaring med.

Ofte sammenlignes priserne på diverse lokale bedemænd og man vælger den billigste, da det ofte kan virke som den nemmeste løsning. Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd udenfor Haldbjerg kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med. Det føles ofte som en stor og uoverkommelig opgave for pårørende at skulle vurdere priser og kvalitet på adskillige bedemænd– derfor rådgiver vi dig gratis, når denne beslutning skal træffes.

Kvaliteter som venlighed, kompetencer og pris er vigtige faktorer i dit samarbejde med bedemanden, og derfor er du mere end velkommen til at ringe ind til os således, at du kan finde lige nøjagtigt den bedemand, der passer til dine behov.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Haldbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen