Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hals og omegn

Du skal være opmærksom på at priserne på bedemænd i Hals kan svinge temmelig meget og derfor kan det godt betale sig at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du må ikke glemme de udgifter, der kommer ud over den rene begravelse – det være sig udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce med videre, hvilket betyder at en fuldkommen begravelse kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr.

Afsked med afdøde er vigtig, men kan også blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom på disse forhold – derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Hals og omegn

Ikke mange mennesker har stor erfaring med at planlægge en begravelse, og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, ikke mindst med de følelser et dødsfald som regel bringer med sig.

Din økonomiske situation og unikke ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen – af denne grund kan det ikke anbefales blot at indhente priserne på de lokale bedemænd i Hals og vælge den billigste, da det kan føre til et utilfredsstillende resultat, der jo ikke kan gøres om.

Det kan derimod være en fordel også at søge bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov. Med mange valgmuligheder kan det virke uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning.

Vores rådgivere sidder klar i telefonen til at give dig et gratis og uforpligtende råd med på vejen og besvare dine spørgsmål i forbindelse med valg af bedemand. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hals - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot