Undgå at betale for meget hos bedemanden i Halvrimmen og omegn

Du kan sagtens komme ud for, at der er stor forskel på bedemændenes priser, hvorfor du skal være godt orienteret inden du kontakter en bedemand i Halvrimmen.

Dette omtalte beløb dækker udelukkende udgifterne til bedemanden, men i forbindelse med en komplet begravelse opstår der tit ekstra omkostninger ved indkøb af gravsted, gravsten, blomster og indrykning af dødsannonce. Samlet vil det endelige beløb typisk ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan hurtigt komme til at betale mere end højst nødvendigt, hvorfor vi anbefaler dig at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om netop dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Halvrimmen og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Halvrimmen og omegn

Mange pårørende har ingen erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv. Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Mange pårørende ender med blot at indsamle og sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd, hvorefter valget ofte falder på den billigste, men der kan være stor forskel på bedemænd selv i samme by. Dette kan føre til et skuffende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger.

Det kan imidlertid være en god idé at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der bedst kan opfylde dine behov.

Med mange bedemænd og tilbud kan det være svært at beslutte sig. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så valget bliver nemmere for dig. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Halvrimmen - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat