Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hammershøj og omegn

Du skal vide, at bedemænds priser i Hammershøj kan variere meget, og derfor er det vigtigt, at du er godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. 

Du skal samtidig være opmærksom på de udgifter, der opstår udover selve bedemanden – det være sig udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Det betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan nemt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom – derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Hammershøj og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Hammershøj og omegn skal du vælge?

At skulle arrangere den bedst mulige afsked med afdøde kan nemt føles som en uoverskuelig opgave, da der er mange ting at tage stilling til. Hvilken bedemand du skal vælge, kommer naturligvis an på dine unikke ønsker samt din økonomiske situation, så begravelsen bliver indenfor dine rammer.

Da mange pårørende ikke har megen erfaring med at vælge bedemænd, kan de derfor risikere at vælge en, der ikke lever op til deres forventninger, hvilket desværre oftest først opdages, når det er for sent. Vi anbefaler dig derfor at holde øje med bedemænd udenfor Hammershøj, da disse kan medføre en række både økonomiske og samarbejdsmæssige fordele for dig.

Vi vil gerne hjælpe dig til at finde den bedemand, der bedst opfylder dine ønsker og behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hammershøj - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat