Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hampen og omegn

Du skal vide, at bedemænds priser i Hampen og omegn kan være meget forskellige. Det er derfor vigtigt at undersøge markedet grundigt før du træffer en beslutning.

Du skal samtidig huske på de udgifter, der opstår udover selve bedemanden – det være sig udgifter til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Det betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan nemt blive dyrere end højst nødvendigt, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere, så vi kan finde den helt rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Hampen og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Hampen og omegn skal du vælge?

At skulle arrangere den bedst mulige afsked med afdøde kan nemt føles som en stor og uoverskuelig opgave, da der er adskillige ting at tage stilling til. Hvilken bedemand du skal vælge, kommer naturligvis an på dine særlige ønsker samt din økonomiske situation, så begravelsen bliver indenfor dine rammer.

Da mange pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand, kan de derfor risikere at vælge en, der ikke lever op til forventningerne, hvilket desværre oftest først opdages, når det er for sent. Vi anbefaler dig derfor at holde øje med bedemænd udenfor Hampen, da disse kan medføre en række både økonomiske og samarbejdsmæssige fordele for dig.

Det kan være ganske svært at bedømme bedemænds kvaliteter og kompetencer, og derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd på eksempelvis venlighed og pris, så vi kan finde den bedst mulige bedemand i Hampen og omegn til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hampen - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening