Undgå at betale for meget hos bedemanden i Handbjerg og omegn

Som du kan læse her på siden, viser vores erfaringer, at der kan være stor forskel på bedemænds priser. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du er godt informeret inden du beslutter dig.

Udover udgifterne til selve bedemanden skal du medregne ekstra omkostninger til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce. Dette betyder, at prisen for en komplet begravelse hurtigt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at kontakte en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker for begravelsen, inden du ringer til en lokal bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Bedemanden til dig i Handbjerg og omegn 

Det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, man er bedst tjent med – især hvis man som pårørende ikke har erfaring på området. Begravelsen skal selvfølgelig opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er af stor betydning.

Hvis du blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd i Handbjerg og vælger den billigste, kan du desværre risikere at vælge en bedemand, der ikke er optimal. Dette opdages desværre oftest først, når skaden er sket. Du skal derfor være opmærksom på, at der kan være en række fordele forbundet med at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre til at opfylde dine ønsker.

Dog kan det være en svær opgave at skulle vurdere diverse bedemænds kvaliteter, hvorfor Begravelsesguiden rådgiver dig gratis. Vi har undersøgt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er klædt på til at give dig den bedst mulige rådgivning.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Handbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot