Undgå at betale for meget hos bedemanden i Harndrup og omegn

Priserne på bedemænd og deres arbejde kan være vidt forskellige, hvilket du skal være opmærksom på. Det kan derfor godt betale sig at du er godt orienteret inden du beslutter dig for en bedemand, da du hurtigt kan komme til at betale mere end højst nødvendigt.

I forbindelse med en komplet begravelse opstår der typisk en række ekstra udgifter til indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Disse ekstra omkostninger betyder, at prisen kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig godt på vej.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Harndrup og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Harndrup og omegn

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være en vanskelig opgave at skulle vælge bedemand. De fleste pårørende har ikke erfaring på området og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – dette kan dog medføre at valget falder på en bedemand med et dårligt ry, der ikke lever op til forventningerne.

Imidlertid skal du være opmærksom på, at det kan være en god idé også at holde øje med bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre i lige netop din situation.

Dine konkrete ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Harndrup og omegn, der er den bedste for dig, hvorfor du opfordres til at undersøge flere forskellige.

Valget af bedemand kan blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor flere valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Derfor sidder vores rådgivere klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Harndrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat