Undgå at betale for meget hos bedemanden i Harpelunde og omegn

Priserne på bedemænd og deres arbejde kan være meget forskellige, hvilket du skal være opmærksom på. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en komplet begravelse opstår der typisk ekstra udgifter til indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Disse ekstra omkostninger betyder, at prisen ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig godt på vej.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Harpelunde og omegn

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være en vanskeligt at skulle vælge bedemand. De fleste pårørende har ikke erfaring på området og ender derfor med blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan dog medføre at valget ganske uvidende falder på en bedemand med et blakket ry, der ikke lever op til forventningerne.

Derfor skal du være opmærksom på, at det kan være en god idé også at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Dine ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Harpelunde og omegn, der er den bedste for dig, hvorfor du opfordres til at undersøge flere forskellige. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand i din situation. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Harpelunde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot