Undgå at betale for meget hos bedemanden i Harridslev og omegn

Når du undersøger bedemændenes priser i Harridslev, skal du  ikke blive forbløffet hvis du opdager at der er en stor prisforskel. Det er altså vigtigt, at du på forhånd er godt orienteret inden du kontakter en bedemand.

Der opstår ofte en række ekstra udgifter, når man planlægger en komplet begravelse. Der skal eksempelvis købes blomster, indrykkes dødsannonce, betales for gravsten og gravsted og så videre, hvilket betyder at prisen kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan guide dig til den rigtige bedemand – ganske gratis naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Harridslev og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Harridslev og omegn

En begravelse kan være en kompliceret proces og der er mange ting at tage stilling til, når man vil arrangere den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles som en umulig opgave at vurdere bedemændenes kompetencer. Det kan være fristende blot at se på hvilken bedemand i Harridslev, der er billigst, men det kan desværre føre til et skuffende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger.

Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Harridslev, da det vigtigste selvfølgelig er at få opfyldt dine specifikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan være en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand, og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Harridslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen