Undgå at betale for meget hos bedemanden i Haslev og omegn

Vores prisundersøgelser viser, at prisen på en bedemand kan variere med rigtig meget. To nærliggende bedemænds begravelsesforretninger kan således være prissat vidt forskelligt, selvom de yder den samme service. Derfor bør du orientere dig grundigt, før du beslutter dig for en bedemand, hvilket Begravelssguiden kan hjælpe dig med. Yderligere kan vi rådgive dig ved valg af kiste eller urne, samt bårebuketter og salmer.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Haslev og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Haslev og omegn bør du vælge?

Det kan være svært at vide, hvilken bedemand er den rette i dit konkrete tilfælde til at opfylde afdødes sidste vilje. Du bør blandt andet tage udgangspunkt i din økonomi og de specielle ønsker, du end måtte have.

Mange pårørende står i situationen at skulle finde en bedemand for første gang, og derfor kan det virke oplagt udelukkende at sammenligne udbuddet af bedemænd på prisen alene. Desværre er det ikke altid så nemt, da priser på hjemmesiderne hos bedemænd kan være misvisende. Hvis den valgte bedemand ender med ikke at indfri dine forventninger, går det ofte først op for en, når det er for sent, og så er der ikke meget at gøre til stor fortrydelse.

Vi anbefaler også, at du tænker på, om det kan komme på tale at bruge en bedemand fra en nærliggende by, da der kan være flere fordele forbundet med dette. For det første vil du muligvis kunne spare mange penge. For det andet vil du muligvis kunne finde en bedemand, der kan opfylde dine behov bedre. Hvis det hele virker lidt uoverskueligt, så tag vores rådgivere med på råd.

Vi tilbyder nemlig gratis rådgivning, når du skal finde en bedemand i Haslev eller omegn. Vi har vurderet, hvordan bedemand landet over klarer sig inden for kriterierne venlighed, kompetencer og pris. Er du blot det mindste i tvivl om, hvilken bedemand du skal hyre, så tag en samtale med os.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Haslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat