Undgå at betale for meget hos bedemanden i Haslund og omegn

Selv i Haslund og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om, hvad det koster at gå til bedemanden.

Der opstår typisk ekstra udgifter, når man planlægger en komplet begravelse. Der skal eksempelvis købes blomster, indrykkes dødsannonce, betales for gravsten og gravsted med videre, hvilket betyder, at prisen kan ende et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr.

Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der kan anbefale dig en bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Haslund og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Haslund og omegn

En begravelse er ofte kompliceret at planlægge, da der er adskillige ting at tage stilling til, når man vil arrangere den bedst mulige afsked med afdøde. Ved valg af bedemand kan det være fristende blot at se på hvilken bedemand i Haslund og omegn, der er billigst, men det kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger.

Det kan derimod være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Haslund, da det vigtigste selvfølgelig er at få opfyldt dine konkrete ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan være vanskeligt og tidskrævende at skulle vælge bedemand, så derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – vi har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og er dermed klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Haslund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat