Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hedehusene og omegn

Selv i Hedehusene og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Vær opmærksom på, at der ofte bliver tillagt ekstra udgifter for blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Den samlede begravelse kan derfor komme til at koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr. Derfor kan det være en god idé at tage en snak med en rådgiver inden du vælger en bedemand i Hedehusene.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Hedehusene og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan vælger man en bedemand?

Begravelser kan være meget komplekse og det kan derfor være svært for en pårørende at vide hvilken bedemand, der er bedst. Hvilken bedemand, der passer bedst til dig, afhænger af din økonomiske situation, hvad der er bedst til prisen og dine unikke ønsker.

De fleste pårørende mangler erfaring med bedemænd og vælger derfor blot på baggrund af pris uden at kende til bedemandens ry. Hvis bedemanden ikke lever op til ens forventninger, opdages det som regel for sent i forløbet.

De færreste er klar over, at den bedste og billigste bedemand kan sidde i en anden by. At sammenligne pris og kvalitet kan dog være en noget nær umulig opgave for en pårørende at sidde alene med.

Derfor tilbyder vi gratis rådgivning, når du skal vælge bedemand. Vi har vurderet bedemænd på venlighed, pris og kompetencer i hele landet. Vores rådgivere sidder derfor altid klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste bedemand i Hedehusene til lige netop din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hedehusene - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat