Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hedensted og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal desuden være opmærksom på ekstra udgifter såsom blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer, som kan løbe op mod 50.000 kr. i alt. Prisen kan altså være meget forskellig og derfor anbefaler vi, at du tager en snak med en rådgiver. Så kan vi hjælpe dig med at undgå at betale dyre domme for en begravelse. Vi kan også hjælpe dig med at vælge kiste eller urne, blomster og salmer til højtideligheden. 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Hedensted og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan vælger man en bedemand i Hedensted og omegn?

En begravelse skal passe til lige netop dine behov og derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige bedemand. Men det er ikke nok bare at sammenligne priser. En begravelse er en kompleks størrelse, hvor også dine unikke ønsker og forventninger er vigtige. Hvis en bedemand ikke lever op til dine forventninger, bliver det som regel opdaget for sent og så er skaden sket. Derfor er det vigtigt at finde ud af på forhånd om din bedemand har et blakket ry.

De fleste pårørende har enten ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd og derfor kan det være svært at sammenligne andet end pris, når du skal vælge en bedemand. Vi tilbyder dig derfor gratis rådgivning, så vi kan hjælpe dig med at finde en bedemand, der passer til din økonomiske situation, dine behov og den bedste service. Begravelsesguiden har vurderet bedemænd i hele landet på venlighed, kompetencer og pris og vi sidder klar til at guide dig til den bedste bedemand i Hedensted og omegn, når det sidste farvel skal planlægges.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hedensted - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat