Undgå at betale for meget hos bedemanden i Helsinge og omegn

Vores erfaringer viser, at der selv i samme by og omegn kan være stor prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret inden du vælger en bedemand i Helsinge og omegn, der hurtigt kan vise sig at være unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse skal du medregne en række ekstra udgifter – det være sig til indkøb af blomster, gravsten, kiste eller urne, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket du også skal tage højde for. Når alle udgifterne lægges sammen betyder det typisk en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. Før du kontakter en lokal bedemand i Helsinge, anbefaler vi dig at ringe til en af vores rådgivere, der ganske gratis og uforpligtende vil hjælpe dig med beslutningen.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Helsinge og omegn

At planlægge en begravelse og vælge bedemand, kan virke som en uoverskuelig opgave, særligt når man som pårørende måske ikke har stået i situationen før. Der er mange ting at skulle forholde sig til og det kan være en svær proces at gå i gang med.

Din bedemand skal naturligvis være i stand til at opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Det kan ikke anbefales udelukkende at sammenligne priserne på bedemændene i Helsinge og ringe til den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den bedste til at servicere dig. Vi anbefaler dig som følge deraf også at undersøge bedemænd udenfor Helsinge, da disse kan være både bedre og billigere for dig og din situation.

Det kan virke som en tidskrævende og vanskelig opgave at skulle vurdere de forskellige bedemænd og hvorvidt man får kvalitet for pengene – især når der er mange valgmuligheder. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, så beslutningen bliver nemmere for dig.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Helsinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot