Undgå at betale for meget hos bedemanden i Herlufmagle og omegn

Selv i Herlufmagle eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en komplet begravelse er bedemanden ikke den eneste omkostning – der skal oftest købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder at de samlede udgifter typisk ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig med valget af bedemand i Herlufmagle – ganske gratis naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Herlufmagle og omegn på 71 71 11 00.

Dygtige bedemænd i Herlufmagle og omegn 

Hvilke behov man har i forbindelse med en begravelse kan være forskellige fra situation til situation og derfor er den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis også den rigtige for dig. Hvilken bedemand du skal samarbejde med kommer an på hvem, der bedst kan opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det frarådes blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da man uden at vide det, kan komme til at vælge en med et blakket ry i branchen, der ikke kan leve op til forventningerne. Dette opdages typisk først når skaden er sket og kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det anbefales imidlertid også at undersøge bedemænd udenfor Herlufmagle - disse kan nemlig være bedre til lige netop din situation og samtidig vise sig at være billigere. Ikke mange pårørende har den store erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor hurtigt virke som en vanskelig opgave. Her er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning, når du har behov for det.

Vi har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi er i stand til at hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand i Herlufmagle og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Herlufmagle - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat