Hvilken bedemand i Herning skal jeg vælge?

I Herning stiller ca. 12 mennesker sig selv det spørgsmål hver dag. Prisen på bedemændene varierer meget, og vores undersøgelser viser, at prisen for de samme ydelser hurtigt kan variere med mange tusinde kroner.

Det er altså ikke ualmindeligt at man efterfølgende kan føle sig snydt, når man taler med venner og kollegaer og hører hvad de har betalt.

Vi håber at vi med informationen på denne side kan hjælpe dig med at finde en bedemand som er fair med sine priser og lever op til dine forventninger.

 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Jeg har ikke stået for en begravelse før, hvad gør jeg?

Hvis du ikke før har arrangeret en begravelse, er du ikke alene. De fleste kommer nemlig ikke til at være ansvarlig for en begravelse mere end én gang i deres liv, og noget der har så stor betydning, kan virke skræmmende. Du har måske endda hørt forskellige skrækhistorier fra familie og venner, men heldigvis er der flere dygtige bedemænd i Herning end dårlige, så det er bare med at vælge den rigtige. Da valget af bedemand afhænger meget af din situation, anbefaler vi altid at du ringer og taler med en rådgiver, før du begiver dig ud i bedemandsvalget. Det er gratis at få hjælp og rådgivning, så der er ingen grund til at lade være. Rådgiveren kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg baseret på dine ønsker til begravelsen, samt din økonomiske situation. Hvis økonomien er i højsædet, kan det måske også betale sig at benytte en bedemand der ligger i en af nabo-byerne, da de i mange tilfælde er billigere.

Hvor kan jeg holde begravelsen fra?

Der er præcis 25 kirker i Herning. Den mest populære kirke at holde begravelsesceremonien fra er Herning Kirke, der ligger på Østre Kirkevej 1. Kirken er bygget i slutningen af 1880'erne og er tegnet af arkitekt C.A. Wiinholt, som boede i Viborg.

Som udgangspunkt skal man dog altid begraves fra den kirke, der tilhører det sogn man bor i. Det er dog meget normalt at man får lov til at vælge en anden kirke, hvis man blot har et tilhørsforhold til denne. I sidste ende er det altid præsten der bestemmer.

Er man ikke medlem af folkekirken, kan man fx vælge at afholde ceremonien i hjemmet eller fra et kapel. Der er selvfølgelig også mere alternative muligheder, som Herning Frikirke. Det kan derfor være en god idé, at tage en snak med bedemanden og diskutere de forskellige muligheder.

Skal bedemanden ligge i Herning?

Nej, Det behøver den bestemt ikke. Det kan faktisk i nogle tilfælde være en rigtig god idé at vælge en der ligger lidt længere væk. De begravelsesforretninger der ligger uden for Herning kan nemlig have bedre tid til at sætte sig ind i din situation, og vil i mange tilfælde også have bedre priser. Igen er det dog vigtigt ikke at lukke øjnene, for når man først udvider sin rækkevidde, er der endnu flere at vælge imellem.

Vi vil gerne hjælpe dig

Vi har anmeldt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Du kan derfor altid ringe ind og få en snak med en af vores rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste bedemand i din situation. Rådgivningen er altid gratis for pårørende og privatpersoner, og vi kan også hjælpe med svar på spørgsmål omkring økonomi og skifteret.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Herning - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot