Undgå at betale for meget hos bedemanden i Herslev og omegn

I Herslev og i byerne omkring, kan man opleve store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at benytte bedemanden. Vi rådgiver og hjælper derfor med at finde hvilken bedemand der lever op til dine krav og ønsker. Vi anbefaler at du kontakter os ved valget af ny bedemand i Herslev og omegn.

Udover udgifterne til bedemanden, skal du være opmærksom på at der ofte også kommer en række andre udgifter eksempelvis indkøb af blomster eller typer gravsten, gravplads og dødsannonce med videre. Den totalte udgift kan derfor nemt løbe op imellem 30.000 kr. til 50.000 kr. for en komplet begravelse. Det er derfor heller ikke altid anbefalelsesværdigt kun at kigge på bedemænd i lokalområdet. Vi råder dig derfor til at ringe og tage en gratis uforpligtende snak med en rådgiver hos os, før du ringer til den lokale bedemand i dit nærområde.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Herslev og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge i Herslev og omegn?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand der er dygtig, når man som pårørende netop har været udsat for et tab af ens nærmeste. Dette gør at en begravelse hurtigt kan føles uoverkommelig. Valget af bedemand afhænger derfor bl.a. af dit økonomiske råderum, dine præferencer og hvad der er plads til i budgettet. Dette gør også at det ikke nødvendigvis er en bedemand i dit lokale område af Herslev der er den rette for dig.

De fleste pårørende har ikke erfaring med at vælge bedemand, og de indhenter derfor ofte priser fra flere bedemænd for at vurdere, hvad der er bedst for dem. Hermed risikerer man at vælge en forkert bedemand, da det kan være svært at gennemskue, hvad prisen egentlig indeholder. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden slet ikke lever op til forventningerne. Dette er rigtig ærgerligt, når det ikke er muligt at lave en begravelse om. Vi anbefaler derfor at kontakte Begravelsesguiden inden valget af bedemand træffes.

Hvad kun de færreste tænker over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en bedemand der ikke ligger centralt placeret i Herslev, dette skyldes, at de i nogle tilfælde kan levere en bedre kvalitet og samtidig er billigere. Dog vil den pårørende altid sidde tilbage med den svære opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du skal vælge bedemand i Herslev og omegn. Vi har vurderet landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til dine nuværende behov og ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Herslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat