Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hillerød og omegn

Prisen for en bedemand i Hillerød kan variere rigtig meget, derfor er det værd at undersøge om du kan få den samme ydelse til en lavere pris. 

Udover udgifterne til bedemanden er der ofte en række ekstra udgifter såsom blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce. Yderligere skal det vælges kiste eller urne efter afdødes eller pårørendes ønske. Sammenlagt kan det komme til at koste helt op mod 50.000 kr. for en komplet begravelse. Det kan altså hurtigt svare sig at bruge tid på at sammenligne priser. Derfor sidder vi klar til at hjælpe med at finde den bedste og billigste løsning for dig. Du kan altid ringe og tage en helt uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvordan vælger jeg en bedemand?

Fordi de fleste pårørende som regel har ingen eller begrænset erfaring med bedemænd, er det ofte prisen, der bliver valgt efter. Derfor oplever mange først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til deres forventninger. Det er altså en god idé at undersøge om din bedemand har et blakket ry, før du betaler for en dårlig service.

Mange er heller ikke klar over, at det kan være en stor fordel at benytte sig af en udenbys bedemands tjenester i stedet for at bruge en bedemand i Hillerød. At sammensætte en begravelse er altså en kompleks størrelse, hvor kvalitet, økonomi og unikke ønsker alle skal spille ind. Det kan derfor være en helt uoverskuelig opgave som pårørende at finde den helt rigtige bedemand til ens behov.

Vi kan gøre opgaven nemmere for dig og hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand til dine behov. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hillerød - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot