Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hjørring og omegn

Du vil finde store prisudsving blandt forskellige begravelsesforretninger rundt omkring i landet,  så du gør klogt i at undersøge markedet lidt, før du lægger dig fast på en bedemand. Dette kan Begravelsesguiden hjæpe dig med og vi rådgivere yderligere i henhold til valg af kister eller urner, blomster og samler, såfremt du har brug for det.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvordan afgør du, hvilken bedemand der er den rette?

Når du skal vælge en bedemand til det sidste farvel med afdøde, er der adskillige faktorer, du bør have in mente. Det rigtige valg for dig kommer blandt andet an på din økonomi og dine konkrete ønsker.

Hvis du ikke har erfaring med at finde en bedemand, kan det være et ugennemskueligt marked, hvor det er nemmest bare at sammenligne udbuddet på prisen. Det er dog anbefalelsesværdigt at medtænke andre kriterier også såsom bedemandens ry. Det er en ubehagelig oplevelse at ende med en bedemand, som ikke lever op til ens forventninger, og når man indser dette, er det oftest for sent.

Begravelsesguiden anbefaler dig yderligere, at du er åben over for at finde en bedemand i en naboby, da det øger din chance for at finde en bedemand, hvis pris og kvalitet går hånd i hånd. Vi har anmeldt bedemænd i hele Danmark inden for bedømmelseskriterierne pris, venlighed og kompetencer, så vi ved, hvad vi snakker om.

Inden du vælger en bedemand i Hjørring, så ring os endelig op, og få en snak, så du ikke risikere at ende med den forkerte bedemand til din situation. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hjørring - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat