Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hobro og omegn

Ikke mange er klar over det, men prisen kan variere ganske meget på bedemænd i Hobro og omegn.

Det kan derfor være en en ganske god idé at undersøge markedet nærmere, før man stiller sig tilfreds med en given bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Hobro og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand er den bedste for dig?

Der er en række ting, du bør have for øje, før du indleder din søgen efter en bedemand i Hobro og omegn. Blandt andet bør du tænke på, hvad dit økonomiske råderum tillader, og hvilke specifikke ønsker du gerne ser indfriet.

De fleste har ikke den store erfaring med at finde en bedemand, og derfor kommer mange til at foretage en sammenligning af de tilgængelige bedemand udelukkende på prisen. Vi anbefaler på det kraftigste, at du også undersøger bedemandens ry nærmere, så du ikke kommer til at stå i en situation, hvor han ikke har indfriet dine forventninger. Når skaden først er sket, er det som regel for sent at gøre noget ved.

Vores erfaring siger os, at du kan gøre klogt i også at overveje en udenbys-bedemand. Det øger nemlig din chance for at finde en bedemand, som passer bedre til dine individuelle behov, ligesom du i nogle tilfælde oven i købet også kan spare nogle penge. 

Er du det mindste i tvivl, så ring til en af vores rådgivere, der mere end gerne vil hjælpe dig med at finde den rette bedemand i Hobro og omegn. Vi hjælper også gerne med valg af kiste eller urne, blomster, salmer med mere.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hobro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat