Undgå at betale for meget hos bedemanden i Højby og omegn

Selv i Højby og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Derfor er det vigtigt, at du orientere dig ordentligt, inden du vælger en bedemand, da en samlet begravelse godt kan koste mellem 30.000 kr. til  50.000 kr.


Dertil kommer der ekstra udgifter i forbindelse med en begravelse som fx blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Vi råder dig derfor til at tage en samtale med os, inden du vælger en bedemand i Højby og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Højby og omegn på 71 71 11 00.

Hvilke kvalifikationer skal din bedemanden i Højby og omegn opfylde?

Kravene til en begravelse kan være meget individuelle, og afhænger blandt andet af hvilken økonomisk situation du står i, dine individuelle behov, og hvad der er den bedste pris.

Mange pårørende står i den problematik, at de ikke ved, hvilken bedemand der er bedst i forhold til ens behov. Her kan begravelsesguiden.dk hjælpe jer, da vi har vurderet landets bedemænd på aspsekter såsom venlighed, kompetencer og pris. På den måde får I en bedemand der lever op til jeres forventninger.

Begravelsesguiden sidder derfor klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine krav og behov til den forestående begravelse således, at vi kan anbefale den helt rigtige bedemand til dig. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Højby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat