Undgå at betale for meget hos bedemanden i Høje-Taastrup og omegn

Du skal være opmærksom på, at priserne på diverse bedemandsforretninger i Høje-Taastrup og omegn kan variere temmelig meget. Det kan betyde, at én bedemand tager en pris for en begravelse, mens en anden kræver en helt anden pris. Det vil altså sige at man kan opleve meget store prisforskelle.

Der er en række andre udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce og særlige ønsker, hvilket betyder, at en fuldkommen begravelse kan lande i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr.

Det er vigtigt at tage et mindeværdigt sidste farvel med afdøde, men det kan også blive unødvendigt dyrt, hvis du ikke er opmærksom – derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Den bedste bedemand der dækker dine behov

Det kan være vanskeligt at skulle planlægge en begravelse – særligt når man ikke har megen erfaring med det. Når man dertil lægger de følelser et dødsfald oftest bringer med sig, bliver det ikke lettere at overskue.

Din økonomiske situation og private ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige i forbindelse med planlægningen af begravelsen. Derfor kan det ikke altid anbefales blot at indhente priser fra de lokale bedemænd i Høje-Taastrup og omegn og vælge den billigste, da det kan føre til et utilfredsstillende resultat, der ikke kan gøres om.

Det kan derfor være en god idé også at se på bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine ønsker. De mange valgmuligheder kan dog gøre det endnu mere uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden er klar til at hjælpe dig med at finde en bedemand der passer til jeres behov og situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Høje-Taastrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot