Undgå at betale for meget hos bedemanden i Høng og omegn

Du skal være opmærksom på, at priser og betingelser hos bedemænd i Høng og omegn kan være meget forskellige. 

Der er en del yderligere udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads, særlige ønsker og dødsannonce med videre. Det betyder at en fuldkommen begravelse let kan ende på mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og får den bedste mulige afsked med afdøde, anbefaler vi dig at kontakte en af vore rådgivere til en gratis og uforpligtende snak.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Høng og omegn

Mange mennesker har ikke særlig stor erfaring med at planlægge en begravelse, og det kan derfor være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til.

Din økonomiske situation og eventuelle særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige tanker at have med i planlægningen. Derfor kan det ikke anbefales blot at indsamle priserne på de lokale bedemænd i Høng og vælge den billigste, da det kan føre til en ærgerlig oplevelse, der jo ikke kan gøres om.

Det kan derimod være en fordel for dig også at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov. Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det virke at beslutte sig - derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning.

Kvaliteter som venlighed, kompetencer og pris er vigtige faktorer i dit samarbejde med bedemanden, og derfor er du mere end velkommen til at ringe ind til os således, at du kan finde lige nøjagtigt den bedemand, der passer til dine behov.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Høng - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot