Sådan finder du den bedste bedemand i Hørsholm for dig

Du har sikkert hørt utallige historier fra venner, familie og bekendte om, hvor store prisforskelle der kan være fra én bedemand til en anden. Det er ikke helt uden grund, vi har nemlig lavet flere undersølgelser der viser at priserne kan svinge med utallige tusinde kroner.

Hvis du ikke vil risikere at betale for meget for din bedemand i Hørsholm om omegn, er det vigtigt, at du er godt forberedt inden du skal træffe beslutningen om, hvilken bedemand, der skal stå for at arrangere begravelsesforløbet sammen med dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Find en bedemand, der forstår din situation og dine behov

Når du skal vurdere, hvilken bedemand, der passer bedst til dine behov kan det nemt komme til at virke uoverskueligt. Dette er også årsagen til, at mange pårørende ender med primært at have prisen for øje og ikke får sat sig ind i, om bedemanden er i stand til at opfylde både afdødes og de pårørendes ønsker. At vælge en bedemand er en kompliceret process - særligt når sorgen rammer. 

Det er kun de færreste, der skal planlægge en bisættelse eller en begravelse mere end en gang i deres liv og der er mange svære og hårde beslutninger, der skal tages alt imens, man gennemgår en svær tid. Derfor er det vigtigt, at du finder en bedemand, der udover at have rimelige og gennemskuelige priser, også besidder kvaliteter som empati, venlighed og stor faglig kompetence - dette kan være med til at lette forløbet væsentligt.

Det er meget almindeligt at vælge den lokale bedemand eller den bedemand, der ligger tættest på - men det er altså ikke altid lige den bedemand, der har den højeste kvalitet, skaber mest tryghed og har de billigste priser. Derfor anbefaler vi også, at du som pårørende undersøger bedemænd - ikke kun i lokalområder, men også i de omkringliggende byer og kommuner.

Vi på Begravelsesguiden anbefaler, at du tager kontakt til en af vores rådgivere før du vælger en bedemand. På denne måde kan du føle dig tryg og sikker på, at du ikke senere i processen opdager, at bedemanden ikke lever op til dine ønsker og forventninger. Det er altid gratis at modtage rådgivning og vi sidder klar ved telefonerne alle ugens dage.

Hvilken type ceremoni skal du vælge?

Når en af dine kære går bort, skal der ret hurtigt tages en beslutning om, hvorvidt den afdøde skal bisættes eller begraves. En bisættelse betyder, at afdøde bliver kremeret og derefter kommer asken i en urne, der kan nedsættes på en kirkegård eller asken kan spredes over havet. Typisk afholdes der en ceremoni for den afdøde inden kisten bliver brændt. Ved en begravelse, begraves kisten på en kirkegård. Hvis der afholdes en begravelsesceremoni, bliver kisten oftest jordfæstet umiddelbart efter ceremonien.

Ved både bisættelser og begravelser, kan man enten vælge at holde en kirkelig ceremoni eller en borgerlig ceremoni. Denne beslutning afhænger som oftest af, om den afdøde var medlem af den danske folkekirke eller ej. 

Hvis der skal afholdes en borgerlig ceremoni eller en ceremoni inden for en anden trosretning end kristendommen, er dette muligt fra Hørsholm Kirkegårds Kapel, der er bygget i 1929 og skaber smukke rammer for alle typer ceremonier - kirkelige såvel som borgerlige. Kapellet kan nemlig benyttes af alle. Der afsættes 30 minutter til en begravelsesceremoni eller bisættelse. Hvis man ikke ønsker en præst som ceremonileder, kan man vælge en blandt familie eller venner eller alternativt spørge sin bedemand, om han eller hun vil forestå ceremonien i stedet for en præst.

Ofte har bedemanden et godt kendskab til både kirker og kapeller i dit lokalområde og kan derfor både guide dig i forhold til både ceremonisted og ceremonitype. Uanset hvilken type ceremoni, du ønsker, er det vigtigt at have en dygtig og tillidsvækkende bedemand, der kan hjælpe dig med at arrangere det praktiske omkring begravelsen eller bisættelsen.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi har vurderet de danske bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores konsulenter tester bedemændene løbende - på denne måde prøver vi at skabe gennemsigtighed og troværdighed i en ellers broget branche. 

Vores rådgivere sidder alle ugens dage klar til at hjælpe dig, når du skal vælge en bedemand i Hørsholm eller omegn.

 

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hørsholm - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot