Undgå at betale for meget hos bedemanden i Holbæk og omegn

Det er vigtigt, at du orienterer dig om dine muligheder, inden du vælger en begravelsesforretning.

Desuden skal du være opmærksom på, at der hos bedemanden kommer ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. En begravelses samlede udgifter kan hurtigt ende mellem 30.000 til 50.000 kr. Ring til os i dag og tag en gratis og uforpligtende snak med én af vores rådgivere før du ringer til din lokale bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør jeg vælge i Holbæk og omegn?

En begravelse er en utrolig kompleks størrelse og som pårørende, kan det være svært at vurdere hvilken bedemand, der er bedst. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine unikke ønsker, afdødes sidste vilje og hvad du vægter, er bedst til prisen.

Et hyppigt problem for de pårørende er et manglende kendskab til kvalitetsniveauet hos bedemændene, og derfor indhenter pårørende ofte priser fra flere bedemænd, uden at vide om bedemanden har et blakket ry. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til deres forventningerne.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange fordele i at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både bedre og billigere end de lokale. Som pårørende er det svært at skulle sammenligne pris og kvalitet på forskellige bedemænd.

Derfor rådgiver Begravelsesguiden.dk dig gratis, når du skal vælge en kompetent bedemand. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at identificere en bedemand, som passer bedst til din familie og jeres situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Holbæk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot